Pendik'te Evde Yangin Çikti, Anne, Baba Ve Çocuklar Kendilerini Disari Atti

Pendik'te Evde Yangin Çikti, Anne, Baba Ve Çocuklar Kendilerini Disari Atti

Pendik’te 4 katli binada bulunan ve içerisinde 5 kisinin bulundugu evde çikan yangin panige neden oldu. Evde bulunan anne, baba, babaanne ve 2 çocuk kendilerini disari atti. Evde bulunan vantilatör nedeniyle yanginin çiktigi degerlendirilirken kimi mahalleli de yangina, çakmakla oyun oynayan çocugun sebep oldugunu iddia etti.

Olay Pendik Çamçesme Mahallesi Müslüm Sokak üzerinde bulunan 4 katli bir binanin 2. katindaki dairede meydana geldi. Iddiaya göre evin içerisinde çalisan vantilatörün elektrik kaçagi yapmasi nedeniyle çikan alevler ev içerisinde yangina sebep oldu. Yanginin çiktigi ev içerisinde bulunan anne, baba, 2 çocuk ve babaanne kendilerini disari atti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangina müdahale ederek kisa sürede söndürdü. Yanginin çiktigi evde bulunanlar dumandan etkilendi. Yangin nedeniyle bina sakinleri ve mahalleli panik yasadi.

Kagitla oyun oynayan çocuk yangin çikardi iddiasi

Yangina tanik olan ve yanginin, evde bulunan çocugun çakmakla oynamasi nedeniyle çiktigini iddia eden Turgay Kurt, “Ben yan binadaydim dumanlari gördüm. Asagiya indim. Burada çocuk vardi. Çocugun söyledigi ‘ben çakmakla odada kagitlari tutusturdum.’ Anne mutfakta kahvalti hazirliyormus. Babaanne de diger odadaymis” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile