Persembe Rengarenk

Persembe Rengarenk

Ordu Büyüksehir Belediyesi, ilçelere estetik ve modern bir görünüm saglanmasi amaciyla binalarin dis cephe yenileme çalismalarini sürdürüyor.

Altinordu, Ulubey ilçelerinden sonra Persembe, Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde de dis cephe iyilestirme çalismalarina baslayan ekipler binalari saglikli bir görünüme kavusturmaya devam ediyor.

Bu kapsamsa sakin sehir Persembe ilçesinde cephe iyilestirme projesi 1.etap çalismalari kapsaminda 23 bina ve 29 cephe saglikli bir görünüme kavusturuluyor. Ekipler, çalismalar kapsaminda pencere denizlik, harpusta ve balkon korkuluklarinin tamirini yapti. Ticari alanlarda mevcut kepenklerin onarimi gerçeklestirildi, yeni tabela ve tenteler yerlestirildi. Yagmur inis borulari ve oluklari yenilenirken antenler merkezi sistemde toplanarak estetik bir görünüm elde edildi. Son olarak mantolama çalismalari yapilan binalar belirlenen renklere boyandi.

Öte yandan Büyüksehir Belediyesi Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde de cephe iyilestirme çalismalarina devam ediyor. Çalismalar kapsaminda Kumru’da 123 bina, Gürgentepe’de ise 13 binanin 16 cephesi modern bir görünüm kazanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile