Personelden 8. Kan Ve Kök Hücre Bagisi

Personelden 8. Kan Ve Kök Hücre Bagisi

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Kizilay Kan Merkezi Müdürlügü’nün isbirligi ile “Senin 15 dakikan baskasinin bir ömrü olsun” sloganiyla 8.kez düzenlenen kan ve kök hücre bagisi kampanyasi genis katilimla gerçeklestirildi.

“Senin 15 dakikan baskasinin bir ömrü olsun” sloganiyla Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Kizilay Kan Merkezi Müdürlügü’nün isbirliginde düzenlenen kan ve kök hücre bagis kampanyasi büyük ilgi gördü. Kartepe Belediyesi Hizmet Binasi’nda düzenlenen kan bagisina belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri, muhtarlar, belediye personelinin yani sira vatandaslarda katildi.

Kartepe Belediye Baskani Av.M.Mustafa Kocaman, “Kan sürekli bir ihtiyaç, saglamanin tek yolu da bagis... Herkesin bu tür kampanyalara karsi duyarli olmasini ve destek vermesini diliyorum. Bu duyarlilik ile toplumsal farkindaligi arttirmak için belediyemizde 8.kan bagisi organizasyonunu düzenledik. Kan bagisi kampanyasina destek veren hemsehrilerime ve ekip arkadaslarima tesekkür ederim” açiklamasinda bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile