Pervari'de 12 terörist ölü ele geçirildi

Genelkurmay Başkanlığı, 2 asker ve 3 köy korucusunun şehit olduğu Siirt Pervari'deki çatışmada, 12 teröristin silah ve teçhizatları ile birlikte etkis

  Genelkurmay Başkanlığı , 2 asker ve 3 köy korucusunun şehit olduğu Siirt Pervari ' deki çatışmada , 12 teröristin silah ve teçhizatları ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı .

Genelkurmay Başkanlığı ' nın internet sitesinden yapılan açıklamada , Siirt ' in Pervari ilçesi Doğan Köyü ' ndeki ' Üs Bölgesi ' ne , 30 Haziran tarihinde saat 23 . 00 sıralarında , bölücü terör örgütü mensupları tarafından 5 ayrı noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırı teşebbüsünde bulunulduğu belirtildi . Çıkan çatışmada 1 Subay ve 1 Uzman Çavuş ile 3 Geçici Köy Korucusu ' nun şehit düştüğü belirtilen açıklamada , teröristlerin bulunduğu bölgeye insansız hava aracı ( İHA ) sevk edildiği kaydedildi . Terörist grupların kaçtığı bölgenin taarruz helikopterleri ile ateş altına alındığı ifade edilen yazılı açıklamada , 12 teröristin silah ve teçhizatları ile birlikte etkisiz hale getirildiği kaydetildi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile