Pervari'de yaralanan polisler sağlıklarına kavuşuyor

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK'nın hain saldırısında yaralanan 5 polis memuru taburcu edildi. Siirt Emniyet Müdürü Celali Topuz, Sağlık M

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK'nın hain saldırısında yaralanan 5 polis memuru taburcu edildi. Siirt Emniyet Müdürü Celali Topuz, Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ile birlikte polisleri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında doktorlarından bilgi aldı. Yaralıların nakli ve tedavilerinde emeği geçen silahlı kuvvetlere ve sağlık personeline teşekkür eden Emniyet Müdürü Topuz, "Başta silahlı kuvvetlerimize onlar naklettiler burayla getirdiler. Ondan sonra sağlık teşkilatı seferber oldular. Her yönüyle seferber oldular. İyi ki var diyoruz onlara." dedi.

Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Önal ağır yaralı halde olaydan 15 dakika gibi ancak büyük merkezlerde görülebilecek süratte hastaneye yetiştirilmesinin hastanın hayatını kurtardığını belirtti. Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, olay anından beri sağlık alanında çok mükemmel bir organizasyon yapıldığını belirtti. Dr. Ömür "Sağlık müdürü olarak ben gördüklerimden yapılan tedavilerinden çok mutluyum. Gurur duyuyorum. Olayın ilk anından mükemmel bir sağlık organizasyonu yapıldı. Pervari'de yapılan ilk yardımlar ambülansta yapılan ilk yardımlar, hastanede yapılan tedaviler kahraman polisimizi hayata geri döndürdü.Sağlıkta dönümin nimetlerinden Siirtliler olarak bütün vatandaşlar olarak en sonuna kadar bu nimetlerden faydalandığımız düşünüyorum" dedi.

Durumu ağır olan polis memuru Veysel Doğru ise güçlü ve büyük bir devlete sahip olmanın kıymetini bilmek gerektiğini belirterek tedavi sürecinde katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Durumu daha ağır olan polis memuru Veysel Doğru'nun ailesinin de Siirt'e geldiği belirtildi.Emniyet Müdürü Celali Topuz ve sağlık müdürü Dr.Erol Emre Ömür yaralı diğer iki polisi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Polis Memurları Veysel Doğru, Abdulkadir Altun ve İsrafil Çakır bugün taburcu edilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile