Pet11 Fest X Küçükçiftlik Bark, URU Organizasyonuyla Gerçeklestirildi

Festivalde elde edilen gelirle 5 ton mama ve 70 adet kulübe barinaklara bagislandi.

KüçükÇiftlik Park, alisveris platformu n11.com'un evcil hayvanlara özel markasi pet11 destegiyle kapilarini bu defa can dostlari yararina açti.

KüçükÇiftlik Park ve n11.com'dan yapilan açiklamaya göre, KüçükÇiftlik Park ve n11.com'un evcil hayvanlara ait tüm ürün ve servisleri tek çati altinda topladigi pet11 markasi is birligiyle düzenlenen "pet11 Fest x KüçükÇiftlik Bark", URU organizasyonuyla gerçeklestirildi.

Festivalde katilimcilar, 12 saat süren organizasyonda ailece konser, söylesi ve atölye programlariyla dolu bir gün geçirdi.

Katilamayanlar ise bilet satin alarak mama destegi sagladi. Proje partnerlerinden olan BAC Team köpek egitmeni Berker Arslan tarafindan tüm gün egitim ve hayvan sahiplenmeyle ilgili bilgiler verilirken, köpekli aileler, alisveris stantlarinda yeni ürün ve hizmetleri deneyimleyip tüm gün çimlerin üstünde havanin tadini çikardi. Aksam saatlerinde gerçeklestirilen Aybüke Albere, Eskitilmis Yaz, Can Gox ve Cem Adrian konserleriyle festival ruhu yasandi.

Hayvanseverlerin yogun ilgi gösterdigi festivalden elde edilen gelirin tamami 70 adet kulübe ve 5 ton mama olarak Göktürk Belediyesi, Adalar Belediyesi Büyükada barinaklari ile Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Egitim Merkezi'ne bagislandi.

Barinaklara düzenli destek saglanmasi amaçlanan festivalin her yil daha da büyüyerek tekrarlanmasi planlaniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile