Petek Dinçöz'den Kürtaj Meselesinde Başbakana Destek

Petek Dinçöz'den Kürtaj Meselesinde Başbakana Destek

Kırıkkale’de Yahşihan Belediyesi'nce düzenlenen 2. Yoğurt Festivali coşkulu geçti.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı festivalde sahne alan şarkıcı Petek Dinçöz, kürtaj konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la aynı fikirde olduğunu söyledi.

Bu yıl 2.'si düzenlenen Yahşihan Belediyesi Yoğurt Festivali’ne; AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile ilçe ve belde belediye başkanlarının yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Festival, Yahşihan Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı ile başladı.

Açılışın ardından Yahşihan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yarışmada, inek ve koyun yoğurdu üreticileri birincilik almak için kıyasıya mücadele etti. İki dalda yapılan yarışmada, inek yoğurdunda Müslim Çavdar, Hatice Üçer, Hatice Akgün; koyun yoğurdunda ise Seyit Ahmet Kurt, Kadriye Gedik ve Abiden Üçer ilk üç dereceyi paylaşarak ödül almaya hak kazandı. Yoğurt üreticilerinin ödüllerini, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal verdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u kutladı. Geleneksel hale gelen festivalin her yıl daha tertipli ve düzenli hale geldiğini ifade eden Köksal, Yahşihan yoğurtlarının yapılan festivallerle tüm Türkiye’de tanınacağını söyledi.

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise Yahşihan’ın hızla artan nüfusu ile birlikte Türkiye’nin en büyük ilçesi durumuna geldiğini, Yahşihan halkının her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu söyledi.

Protokol konuşmalarının ardından, festival Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden İsmail Altunsaray’ın söylediği birbirinden güzel türkülerle devam etti.

Gökyüzünün havai fişeklerle rengarenk süslendiği festivalde son olarak şarkıcı Petek Dinçöz sahne aldı. Yoğurt festivalinde yoğurt yemediğini söyleyen Dinçöz’e, Başkan Sungur sahnede yoğurt ikram etti.

Öte yandan, Dinçöz sahneye çıkmadan önce yaptığı röportajda evlat hayalinin olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının gündemdeki kürtaj meselesini sorması üzerine Dinçöz, “Başbakanımız ne diyorsa doğrudur. Aynı fikirdeyim” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile