Pierogi- Noel yemeği Pierogi tarifi için tıklayınız

Pierogi- Noel yemeği Pierogi tarifi için tıklayınız

Bir Noel geleneği olan pierogi nasıl yapılır? Pierogi- Noel yemeği Pierogi tarifi için tıklayınız. Pierogi- Noel yemeği Pierogi Google ana sayfasında yer aldı. İşte Pierogi- Noel yemeği Pierogi hakkında bilinmeyenler...

Google geçtiğimiz günlerde logosunu değiştirerek Mehmet Akif Ersoy'un doğum gününü kutlamıştı.

Google Doodle bu sefer çok aktif bir logo ile karşımızda. Bir kez daha değişen Google Doodle, yılbaşı tatili için bize kartpostal önerileri sunuyor. Yaklaşık 17 resmi barındıran logo adeta çözülmesi gereken bir sır, aşılması gereken bir labirent gibi. Beyazgazete bu labirenti aştı.

Pierogi- Noel yemeği Pierogi tarifi için tıklayınız

Google, bugünkü sürpriziyle UNESCO Dünya Miraslarında yer alan Acropolis gibi yerler yanında Buche de Noel gibi pek çok (Fransa, Belçika, Lübnan, Vietnam gibi) yerde bilinen bir tatlı türünü , pierogi denen yılbaşı için özel bir yemek, Great Wall of China (Çin Seddi), Mt. Fuji (Japonya'daki Fuji yanardağını), Sahara desert (Sahra çölünü), chili pepper (kırmızı biber veya Urfa'nın nam-ı diğer isotunu), Nepal'i, Venice gondolas (Venedik Gondollerini), Chilean vineyards (Şili bağlarını), African kanga (bir tür Afrika giyeceği), Up on the housetop (İngilizce çocuk şarkısı), Henna lamp (Fas Kandili denen bizim eski Yağ Kandilleri) ve St. Basil's Cathedral (Katedral) koymuş.

İŞTE GOOGLE DOODLE KARTPOSTALLARINDAKİ SIR

St. Basil's Cathedral
Buche de Noel
Acropolis
Pierogi
Great Wall of China
Mt. Fuji
Indian dance styles
Sahara desert
Chili pepper
Oud
Sydney Harbour
Nepal
Venice gondolas
Chilean vineyards
African kanga
Up on the housetop
Henna lamp

Bir Noel geleneği olan pierogi nasıl yapılır bunları sizlerle paylaşacağız. Google'ın logosunda gördüğünüz bu hamur işinin nasıl yapıldığını anlatalım.

Malzemeler
12 Yukon Altın patates, soyulmuş ve dörde
3 Yumurta
3 yemek kaşığı krem peynir, bölünmüş
3 çay kaşığı süt, bölünmüş
2 su bardağı çok amaçlı un, bölünmüş
2 1/2 (8 ons) konteynerler süzme peynir
Tuz
2 Yemek kaşığı Tereyağı
Yağ kızartma için

Pierogi Yapılışı
1. Çıban için tuzlu su tencereye getir. İhale ama hala kadar sağlam patates ve pişirin, hakkında 15 dakika. Drenaj ve serin.
2. Bu arada, birleştirerek hamur hazırlamak 1 egg, 1 çorba kaşığı krem peynir, 1 teaspoon milk1/2 cup flour. Bir zamanlar tüm un çalıştı olmuştur, Başka eklemek 1/2 cup flour, 1 çorba kaşığı krem peynir ve 1 çay kaşığı süt. Zaman hamur iyi harmanlateaYumurtaon süt ve egg,Fincan Un kaşığı krem peynir ve başka 1/2 cup flour; İyice karıştırın. Nihayet, Kalan yumurta ekleyin, 1 teaspoon milk1/2 cup flour. hamur çok kuruysa, biraz daha süt ekleyin; Çok ıslak eğer, daha fazla un eklemek.
3. iyi unlanmış yüzeyde, dışarı rulo 1/4 hamur için olan 1/4 inç kalınlığında. Bir bardak kullanma, çörek kesici, veya herhangi bir yuvarlak yüzey, hamur daireler kesip. Un yağlı kağıt üzerine tek kat olarak ayrılan dairenin her iki taraf ve. hamur kalan tekrarlayın süreci.
4. Mash süzme peynir ile patates, tuz ve tereyağı. hamur bir daire merkezinde biraz altında bir dolgu kaşığı Yeri. Kat üzerinde ve parmak uçları ile kenarları mühür hamur. Kullanmak için yeterli bitti hamur germek için böylece olduğunu dolum, ama çok fazla değil dışarı sıkar ki kul.
5. Çıban için tuzlu su tencereye getir. Damla pierogis, Bir anda birkaç. Pişirmek için 1 için 2 dakika, ya da üst şamandıra kadar; Drenaj.
6. orta-yüksek ateşte bir tavada yağ. çıtır kadar kızgın yağda kızartın haşlanmış pierogis.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile