Piknik Dönüsü 30 Metre Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sag Çiktilar

Piknik Dönüsü 30 Metre Uçuruma Yuvarlanan Otomobilden Sag Çiktilar

Antalya’nin Gündogmus ilçesinde yolun siddetli yagmurdan kayganlasmasi sonucu kontrolden çikan otomobil 30 metre asagiya uçarken, çam agaçlarina takildi. Kazada yaralanan 2 kisinin Uçansu Selalesi’ne piknige gittikleri, aniden bastiran yagmur nedeniyle piknigi birakip geri döndükleri belirlendi.

Kaza, Gündogmus Topraktepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya-Konya Karayolu istikametine seyir halindeki sürücüsü belirlenemeyen 38 GG 004 plakali otomobil, Topraktepe mevkiinde siddetli yagmurdan kayganlasan yolda kontrolden çikip 30 metrelik uçuruma yuvarlandi.

Kaza yapan otomobil, çam agacina takilarak dereye uçmaktan kurtulurken, araçta bulunan Ibrahim Tüter ve Güllü Kalim araçtan kendi imkanlariyla çiktiktan sonra yoldan geçen ve kazayi gören bir araç sürücüsü ve yine olay yerinden geçen cenaze araci sürücüsü tarafindan yukari çikarildi.

Kaza ihbari üzerine olay yerine gelen Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimine bagli kurtarma ekipleri, araçtakilerin çikarildigini görünce geri döndüler.

Piknigi yarina kestiler

Kazada yaralananlara yardima kosan aile, kendilerinin Uçansu Selalesi’ne piknik ve kamp için gittiklerini, aniden baslayan yagmur nedeniyle piknigi yarida keserek Antalya’ya geri döndüklerini belirterek, “Kaza yapan kadin ve erkek de kisa süre önce piknik için bizim yakinimiza geldiler. Tam masayi kurduklarinda yagmur baslayinca toparlanip bizden önce yola çiktilar. Buraya gelince aracin yoldan çikarak asagiya uçtugunu gördük ve yardimlarina kostuk” diye konustular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile