Pınar Gültekin'in babası CHP'li ismi açıkladı!

Pınar Gültekin'in babası CHP'li ismi açıkladı!

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kendisine davadan vazgeçmesi teklifinde bulunan CHP Muğla Milletvekili'nin ismini açıkladı. Kameralara telefonundan vekilin fotoğrafını gösteren acılı baba sitem dolu sözlerle tepkisini dile getirdi. Sıddık Gültekin'in konuşması sırasında titremesi dikkat çekti.

Katil Cemal Metin Avcı tarafından bir çiftlik evinde katledilen Pınar Gültekin'in babası, kendisine davadan vazgeçmesini söyleyen CHP'li vekilim Süleyman Girgin olduğunu açıkladı. Girgin ile arasında 1.5 - 2 dakikalık bir telefon görüşmesi geçtiğini söyleyen Sıddık Gültekin, CHP GRup Başkanvekilleri Veli Ağbaba ve Özgür Özel'in durumla ilgili kendisinden bilgi aldığını söyledi.

Pınar Gültekin'in babası CHP'li ismi açıkladı!

AHLAKSIZ TEKLİFİ YAPAN CHP'Lİ İSİM: SÜLEYMAN GİRGİN

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, Türkiye'nin günlerdir merakla beklediği CHP Muğla Milletvekilinin Süleyman Girgin olduğunu açıkladı. Acılı baba Pınar'ın avukatı REzanEpözdemir'in hukuk bürosunda kameralar karşısına geçti. Sıddık gültekin, elindeki telefon ile Süleyman Girgin'in fotoğrafını gösterdi, 'Taziye dileğinde bulundu. 'Davadan vazgeçin' dedi. Konuşma 1.5 - 2 dakika sürdü' dedi.

KATİLİN ANNESİ CHP TEŞKİLATINDAN

Acılı baba, Cemal Metin Avcı'nın annesine dikkatleri çekti. Annenin CHP Muğla Teşkilatı'nda önemli bir isim olduğunu ifade etti.

ACILI BABA NELER SÖYLEDİ?

Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

Ayın 23'ünde Muğla milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Taziye dileklerini iletti. Taziye kelimesinden sonra 'davadan vazgeç' dedi bana. Kamu davası devam eder. Biz senin yanındayız ne gerekiyorsa yapacağız dediler.

'İNANAMADIM İLK ÖNCE'

Karşı tarafın annesinin de CHP ilçe başkanlığında olduğunu biliyorum. Aynı partideler. Söylediğim kelimeler, harfi harfine doğrudur. Aksi ispat edilirse intihar ederim demişim. Kızınız olursa siz kabul eder misiniz? Ben kabul etmedim. Telefonu da olayı da kapattım. Kızımın taziyesi bitti. 20 gün sonra CHP ilçe başkanı Aydın Sadık beyefendi arkadaşlarımı, akrabalarımı devreye soktu. Neyse geldiler. İnanmadım ilk önce.

' 'NE KADAR PARA İSTERSENİZ VERİRİZ' DEDİLER'

Sizi kim aradı dedim. Süleyman Girgin dediler. Telefonu çıkart dedim. Çıkardı, beni arayan kişi ile aynı olduğunu gördüm Defalarca beni aradı. Defalarca görüştük. 'Ne kadar para istersen veririz' dediler. 'Davadan vazgeç' dediler.

Benim kızıma Muğla'dan iftiralar atıldığı için ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. Ben yaşayan bir ölüyüm.

'İFTİRA ATMIYORUM'

Sonra İstanbul'a geldim. 2 kez daha aradı. Ben neden yalan atayım? Siyasi çıkarım mı var? Zaten derdimle uğraşıyorum. Tüm Türkiye kamuoyuna söylüyorum. Haberlere çok üzülüyorum Neden iftira atayım. hiçbir siyasi partiye üye değilim olmayacağım da. İftira atmıyorum. CHP'ye de mâl etmiyorum. Ben kişiler üzerinden konuşuyorum.

Daha sonra Veli Ağbaba beni aradı. Ağbaba'ya da aynı şeyi söyledim. Özgür Özel bey aradı. Aynısını ona da söyledim. 4 Ocak'ta açıklama yapacaktım. Baktım çok yalan haberler var. Ben mecbur kaldım. Bugün açıklama yaptım.

'ARTIK 'PINAR'LAR ÖLMESİN'

Haber çıkmadan Hizan'da CHP ilçe başkanını görevden alıyorlar. Çünkü Özgür Özel bey 'gerekeni yapacağız.' dediler. Özel bana dedi ki, 'Sonuna kadar yanındayız. Davayı da takip edeceğiz.'

Pınar Gültekin'in babası CHP'li ismi açıkladı!
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile