Pismis Toprak Sempozyumu'na Yakisir Konser

Pismis Toprak Sempozyumu'na Yakisir Konser

Tepebasi Belediyesi tarafindan bu yil 16’incisi düzenlenen Uluslararasi Eskisehir Pismis Toprak Sempozyumu’nda baslayan konserlerde Rock Müzigi Sanatçisi Göksel Dogançay, Eskisehirlilerle bulustu.

Tepebasi Belediyesi tarafindan düzenlenen Uluslararasi Eskisehir Pismis Toprak Sempozyumu, her zaman oldugu gibi bu yil da Eskisehirlilere müzik ziyafeti sunuyor. Açilis töreni ile birlikte etkinligin ilk konserinde Anadolu Rock Müzigi Sanatçisi Göksel Dogançay, Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda Eskisehirli müzikseverler ile bulustu. Konser programinda Dogançay, Cem Karaca, Baris Manço, Erkin Koray, Dadaloglu, Karacaoglan, Asik Veysel ve Pir Sultan’dan birçok eseri seslendirerek katilimcilarin begenisini kazandi.

Konserde sahneye çikan Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da sanatçiya tesekkür ederek çiçek takdim etti. Baskan Ataç, “2003 yilinda sevgili Cem Karaca Yazilikaya’da muhtesem bir konser vermisti. Bugün de bu anmayi Göksel ile yerine getiriyoruz. Eskisehir’imize hos geldiniz” dedi.

Baskan Ataç da konser boyunca seslendirilen sarkilara ve marslara eslik etti.

Konserler devam edecek

Sempozyum çerçevesinde 5 Eylül Sali günü saat 19.00’da Tepebasi Belediyesi Iki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrasi, 20.00’de 7 Sanat Dans ve Bale, 8 Eylül’de Volkan Imançer, 9 Eylül’de Mithat Körler, 10 Eylül’de Cafer-Derya Nazlibas, 13 Eylül’de Gece Tarifesi ve 17 Eylül’de Ali Altay Vecihi Hürkus Havacilik ve Teknoloji Parki’nda Eskisehirliler ile bulusacak.

Tepebasi Belediyesi yetkilileri de tüm Eskisehir sakinlerini sempozyum etkinlikleri ve konser programlarina davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile