Piyanonun Küçük Üstatlari Performanslariyla Mest Etti

Piyanonun Küçük Üstatlari Performanslariyla Mest Etti

Inegöl Belediyesi, 5-15 yas araliginda piyano egitimi alan 67 küçük sanatçinin resitali büyük begeni topladi.

Inegöl’ün farkli egitim kurumlari ve özel kurslarda piyano egitimi alan küçük sanatçilara yeteneklerini ve performanslarini serileme imkani sunuldu. Inegöl Belediyesi ve farkli kurslarda piyano egitimi alan çocuklara motivasyon saglamak, onlari sahneyle tanistirmak ve onure etmek maksadiyla yapilan “Tuslarin Dansi Piyanonun Yildizlari” etkinliginde, 5-15 yas araliginda 67 çocuk sahne aldi. Gruplar halinde salona gelen küçük sanatçilar, aileleri ve kendilerini izleyenlere 5’er dakikalik performans sundu. Kendi belirledikleri repertuarla yeteneklerini sergileyen çocuklar, izleyenlerden alkis aldi.

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, "Dogumdan ölüme kadar tüm evrelerde variz. Bugün de gördügünüz gibi bu minvalde kendileri küçük ancak performanslari çok büyük olan kiymetli evlatlarimiz için bu özel programi düzenledik. Ben bugün burada yetenegini ortaya koyan tüm evlatlarimizi kutluyorum. Hem performanslari hem de medeni cesaretleriyle çok büyük bir alkisi da hak etti. Pek çok brans, enstrüman noktasinda kurslarimiz var. Bugün de burada hem belediyemiz hem diger farkli kurslarda piyano egitimi alan ögrencilerimizle çok keyif aldik. Güzel bir program oldu. 67 küçük sanatçimizin performansini izlemis olduk. Her birine yürekten tesekkür ediyorum” diye konustu.

Konusma sonrasi Baskan Taban ve protokol üyeleri, küçük sanatçilarin her birine katilim sertifikasi takdim etti. Etkinlik, Orkestra sefi ve Piyanist konuk sanatçi Deniz Tan’in piyano resitali ile son buldu. Yaklasik 20 dakikalik bir sunum ortaya koyan sanatçi hem ögrencilere örnek olan hem de dinleyenleri mest eden performansiyla alkis aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile