Pkk Sempatizanları Öğrenciler Dersteyken Bahçedeki Lpg`li Aracı Yaktı

Pkk Sempatizanları Öğrenciler Dersteyken Bahçedeki Lpg`li Aracı Yaktı

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde, bölücü terör örgütü sempatizanı şahıslar Kochisar Lisesi`nin bahçesindeki bir aracı ateşe verdi.

Öğrencilerin durumu fark etmesiyle okulda büyük panik yaşandı.

Sabah saatlerinde Koçhisar Lisesi`ne gelen kimliği belirsiz kişiler, ellerindeki molotoflarla bahçede bulunan araçları ateşe vermek istedi. Prefabrik binada eğitimin sürdüğü bir sırada yaşanan olay okulda heyecan dolu anların yaşanmasına sebep oldu. Yüzleri maskeli şahıslar, okulun arka tarafına geçerek buradaki 47 PF 303 plakalı otomobilin üzerine benzin dökerek aracı ateşe verdi. Şahıslar yaya olarak kaçarken, alevlerin yükselmesiyle öğrenciler arasında büyük panik yaşandı.
Yanan aracın LPG ile çalışması ve patlama ihtimali bulunması nedeniyle öğrenciler, okul idarecileri ve öğretmenlerin de yönlendirmesiyle kısa sürede tahliye edildi.
İhbar üzerine okula gelen itfaiye ekipleri yanan aracı kısa sürede söndürdü. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle muhtemel bir facia önlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri aracın yakılmasıyla ilgili incelemede bulunmak üzere okulun güvenlik kamerası kayıtlarını aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile