PKK’ya Ait Barınak ve Yaşam Malzemeleri Yakalandı

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Silvan ilçesi Lisa tepe mevkiinde PKK terror örgütüne ait bir barınak ve içerisinde yaşam malzemeleri ele geçirildiği belirtildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya gore İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı güvenlik birimleri, Diyarbakır İli Silvan İlçesi kuzeyi Eylül Dağı - Lisa Tepe - Sarım Çayı arasında kalan bölgede bölücü terör örgütü PKK mensuplarını yakalamak ve etkisiz hale getirmek maksadıyla 10-11 Eylül 2012 tarihinde arazi arama faaliyeti esnasında Lisa Tepenin 1 Km doğusunda sık ormanlık alan içerisinde su kaynağının da bulunduğu bir noktada terörist gruba ait barınma yeri tespit edildiği belirtildi.

Valilik açıklamasının devamında ise yapılan arama neticesinde; bölücü terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen Helva, Sabun, Un, Şeker, Çay, Çikolata, Çaydanlık, Çay Bardağı ve Çay Kaşıklarından oluşan yaşam malzemeleri ele geçirildiği belirtildi. Ele geçirilen yaşam malzemeleri adli makamların talimatı ile imha edilirken PKK mensuplarına yönelik operasyonel faaliyetlerin devam edeceği belirtildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile