Plato Film Prodüktörü: Olay Bir Çılgının Yaptığı Şovdan İbaret

Plato Film Prodüktörü: Olay Bir Çılgının Yaptığı Şovdan İbaret

Beyoğlu’nda Sinan Çetin’e ait Plato Film Şirketi'nin kurşunlanmasıyla ilgili açıklama yapan Plato Film Prodüktörü Emrah Akkurt, olayı gerçekleştiren şahsın defalarca kendilerine oyunculuk için müracaat ettiğini, başvurusu reddedilince de Plato Film önünde şov yaptığını öne sürdü.

Cihangir’de bulunan Plato Film Şirketi önünde havaya ateş açan şahıs polis tarafından aranıyor. Olayla ilgili açıklama yapan Plato Film Prodüktörü Emrah Akkurt, birkaç el silah sesi duyduktan sonra hemen kapıya çıktığını söyledi.

Sonradan öğrendikleri ve güvenlik kameralarından da tespit ettikleri kadarıyla birkaç el havaya ateş açıldığını kaydeden Akkurt, çalışanlara yönelik herhangi bir saldırının söz konusu olmadığını dile getirdi. Ateş açan şahsı tanıdıklarını belirten Akkurt şöyle konuştu: “İşin aslı daha önceden defalarca bize oyunculuk başvurusunda bulunmuş bir şahıs. Olay, Plato Film önünde yapılan bir şovdan ibaret. Bir çılgının Plato Film önünde yaptığı bir şov diyebiliriz. Herhangi uygun bir proje olmadığını söyledik. Tarafımca reddedilmiş birisi, bizzat ben muhatap oldum daha evvelinde.” Şahsın, evini su basmasından dolayı olayı gerçekleştirdiği iddialarıyla ilgili soruları da cevaplayan Akkurt, “Muhtemelen bu su basmasını bir gerekçe olarak kullanıyor. Ama işin detayını ve mevzuyu biliyorum ve aynen size aktardığım gibi.” şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile