Podyumpark'ta Havaya Ates Açan 6 Kisi Gözaltina Alindi

Podyumpark'ta Havaya Ates Açan 6 Kisi Gözaltina Alindi

Bursa’da hem alisveris hem de eglence merkezi bulunan Podyumpark’ta süpheliler pompali tüfek ile havaya rastgele ates açti. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi. Polis ekipleri olayla ilgili 6 kisiyi gözaltina aldi.



Olay, dün gece merkez Nilüfer ilçesi Nilüfer Hatun Caddesi üzerinde Podyumpark alisveris ve eglence merkezinde yasandi. Iddiaya göre, daha önceden aralarinda husumet bulunan mekan korumalari ile müsteri birbirlerini tekrardan görünce aralarinda yeniden tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine müsteri aracindan aldigi pompali tüfekle eglence merkezinin ortasinda havaya ates açti. Eglence merkezindeki vatandaslar endise içinde çevreye kaçisirken, çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis sevk edildi. Süpheliler olay yerinden kaçarak uzaklasirken, o anlar vatandaslarin cep telefon kamerasina saniye saniye yansidi.

Olayla ilgili sorusturma baslatan Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri olayla ilgisi olan M.C., A.Y., S.Y., M.Ç., B.B., F.Ç. isimli süphelileri gözaltina aldi. Süphelilerin emniyetteki sorgularinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile