Polat’ın üç silahşörü - SPOR

Cim-Bom’un başkanının Ganalı Asamoah Gyan, Ayew ve Annan’a hayran kaldığı bu 3 starın transfer durumlarını incelemesi için Adnan Sezgin’i görevlendirdiği belirtildi

 

Cim-Bom’un başkanının Ganalı Asamoah Gyan , Ayew ve Annan’a hayran kaldığı bu 3 starın transfer durumlarını incelemesi için Adnan Sezgin’i görevlendirdiği belirtildi

Dünya Kupası’nı yakından takip eden Başkan Adnan Polat , Gana’da forma giyen 3 futbolcuya hayran kaldı . Afrika ekibinin çeyrek finale kaldığı ABD maçında Asamoah Gyan , Annan ve Ayew’i bir kez daha yakından izleyen Polat’ın , karşılaşmayı birlikte izlediği yönetici arkadaşlarına , “Mümkün olsa bu 3 oyuncuyu birden Galatasaray’a alırdım . Bu üçlü Galatasaray’ı uçurur . Para veriyorsan böyle oyuncular alacaksın” dediği öğrenildi .  Bu konuşmanın ardından Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’i arayan Polat , “Ganalılar’ı sen de gördün mü? Gyan , Annan ve Ayew için bir nabız yokla bakalım . Menajerlerle görüş . Karşımıza nasıl bir maliyet tablosu çıkacak , görelim . Eğer rakam istediğimiz düzeyde çıkarsa , transfer için hemen girişimlere başlayalım” dediği ifade edildi .

Kewell yuvada kalıyor

Galatasaray ile henüz sözleşme yenilemeyen Harry Kewell , İstanbul’da kalmak istediğini açıkladı . Sunday Times gazetesine konuşan Avustralyalı futbolcu , “Şimdiye kadar Milli Takım’ı düşünüyordum . Artık kendi kariyerime bakacağım . Türkiye’yi ve Galatasaraylı taraftarları çok seviyorum . Birkaç gün içinde sözleşme yenileyeceğimi sanıyorum .  Rijkaard çok iyi bir çalıştırıcı . Keşke onun gibi atak futbolu tercih eden bir antrenör , Avustralya’yı çalıştırsa” dedi .

Quagliarella ve Clement iddiası

İtalyan internet sitesi “footballpress . net” Galatasaray’ın Napoli’de forma giyen golcü Fabio Quagliarella’yı takibe aldığını ileri sürdü . Fransız basınında ise PSG’li orta saha oyuncusu Jeremy Clement’in Cim-Bom’a gideceği haberleri yer aldı .

Baptista : 2 İstanbul takımı teklif yaptı

Brezilyalı yıldız oyuncu Baptista’nın menajeri Alessandro Lucci’den ilginç açıklamalar . Lucci , “Baptista’yı Tottenham , Wolfsburg ve iki İstanbul takımı istiyor” dedi . Cim-Bom’un Baptista ile ilgilendiği bir süredir haber konusu oluyordu .



Star Gazete
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile