Bankkart Okula Dönüş Kampanyası

Polatlı'da Salgına Karşı Dezenfeksiyon Çalışmaları

Polatlı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince, salgın hastalıkların önüne geçilmesi amacıyla ibadethane, okul ve toplu taşıma hizmetinde çalışan bazı araçlar ilaçlandı.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki ibadethane, kamu ve özel okulların servis araçlarına eski hal müdürlüğü park alanında, dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

İbadethane, otobüs durakları ve bazı okulları ilaçladıklarını anımsatan Yıldızkaya, "Bizim için halkımızın sağlığı birinci önceliktir. Şimdi de Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası işbirliğiyle toplu taşım araçlarını, okul servislerini, şehir içi dolmuşları ilaçlıyoruz. Amacımız şehrimizde salgın hastalıkları başlamadan sonlandırmaktır" diye konuştu.

Bankkart Okula Dönüş Kampanyası
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile