Polatlı Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, İlçe Müftüsü Mehmet Muslu, Milli Eğitim Şube müdürü Mustafa Ergen ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, toplumla iç içi olan kurum çalışanlarının bu tür kurslarla kişisel gelişimlerini arttırmaları gerektiğini, tüm kurumlardaki personelin diksiyon kursundan geçmesi gerektiğini, günde 5 vakit ezanın güzel okunmasının da halkın beğenisini toplandığını söyledi.
İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ise din görevlilerinin sürekli halkla iç içe olduğunu, personellerinin bilgi birikimi ve iletişimlerini güçlendirmek için eğitimlere devam edeceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.
Polatlı'da Sertifika Töreni
Polatlı'da diksiyon ve ezanı güzel okuma kursuna katılan din görevlilerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.



















