Polis Araci Togg'a Vatandaslardan Yogun Ilgi Açiklamasi 'Yerli Ve Milli Olmasi Gurur Verici'

Polis Araci Togg'a Vatandaslardan Yogun Ilgi Açiklamasi 'Yerli Ve Milli Olmasi Gurur Verici'

Ankara’nin en islek noktalarindan Kizilay Meydani’nda polis araci olarak sergilenen Türkiye’nin Otomobili Girisim Grubu’nun (Togg) T10X modeline vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’un Ankara’da motosikletli Yunus ekiplerine tahsis edilen 06 A 00006 plakali T10X modeli, Kizilay Meydani’nda görev yapiyor. Ankara’nin meshur noktalarindan birinde görev yapan otomobil vatandaslardan yogun ilgi görüyor. Bazi vatandaslar Togg’la fotograf çektirirken, bazi vatandaslar ise araci uzun uzun inceleyerek merakini gideriyor.

“Yerli ve milli olmasi gurur verici”

Araci ilk gördügünde gururlandigini söyleyen Metin Coskun, “Çok mutlu oldum, sevindim. Polisimizin de güzel kullanacagindan eminim. Ilk defa yakindan gördüm. Benzerlerine göre de büyükmüs. Muhtesem bir araç. Çok hosuma gitti. Yerli ve milli olmasi da gurur verdi. Lastikleri ve ön panjuru ilk dikkatimi çeken oldu” dedi.

Togg’a ilgi gösteren Songül Buzlu ise, “Çok begendim. Dikkatimi çekti. Görüntüsü, rengi ve durusu güzel. Çok karizmatik görünüyor. Gurur duyuyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile