Polis Arkadasini Silahla Yaralayan Genç Kiz Ardindan Intihara Tesebbüs Etti

Polis Arkadasini Silahla Yaralayan Genç Kiz Ardindan Intihara Tesebbüs Etti

İçel’de tartistigi trafik polisi arkadasini kendi silahi ile vurarak yaralayan genç kiz, ayni tabanca ile intihara tesebbüs ederek agir yaralandi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenisehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi 3253 Sokak’ta meydana gelen olayda, Il Emniyet Müdürlügü Trafik Sube Müdürlügünde görevli polis memuru Firat G. ile kiz arkadasi Ebru K. arasinda, henüz bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Çikan tartisma sirasinda polis memurunun silahini bir sekilde ele geçiren Ebru K., rastgele ates açti. Tabancadan çikan kursunlardan biri polis memurunun elini parçalayip kafasina isabet etti. Ebru K., daha sonra ayni silahla kendini basindan vurarak intihara tesebbüs etti.

Bulunduklari sitenin 10. katinda meydana gelen olayda, silah seslerini duyan vatandaslarin ihbari ile bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Her 2 yarali da ambulansla İçel Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine kaldirilirken, Ebru K.’nin durumunun agir oldugu ögrenildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, sorusturmanin sürdügü bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile