Polis Eşleri ve Kumlucalı Kadınlar Yemekte Bir Araya Geldi

Polis eşleri ve Kumlucalı kadınlar, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği adına düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Kumluca Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya'nın eşi Nazan Çetinkaya öncülüğünde, kadın polis memurları tarafından EMHAYAD yararına gerçekleştirilen yemeğe, Kaymakam Salih Işık'ın eşi Saadet Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş'ın eşi Gülşah Başdaş, ilçede görev yapan daire amirlerinin eşleri, Kumluca ve çevre ilçelerde görevli kadın polisler, polis eşleri ve Kumlucalı kadınlar katıldı.

Kumluca Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya'nın eşi Nazan Çetinkaya yemekte yaptığı konuşmada, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği'nin 2009 yılında kurularak Türkiye genelinde faaliyetlerine başladığını söyledi.

EMHAYAD Antalya Şubesi olarak, başta şehit, gazi, emekli ve halen görevde olan teşkilat mensuplarının üniversitelerde okuyan çocuklarına burs verebilmek amacıyla bu tür organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirten Çetinkaya, ''Derneğimiz bu çalışmalarını sizlerin desteğiyle, sizlerin sayesinde gerçekleştirmektedir'' dedi.

Konuşmanın ardından yemeğe katılan kadınlar, Grup Bergüzar tarafından seslendirilen müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile