Polis Haftası Kutlamaları
İçel'de emniyet mensupları 'Polis Haftası' kutlamaları kapsamında kan bağışında bulundu.
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Türk Kızılayı İçel Kan Bağış Merkezi Müdürlüğü koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 'kan bağışı’ kampanyası düzenlendi.
Kampanya kapsamında İçel Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası bahçesinde kurulan stantta, emniyet personeli tarafından kan bağışında bulunuldu. İçel Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, kan vermenin kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Bir damla kanın bir hayat kurtardığını asla unutmayalım. Kan vermek aynı zamanda insan vücudunun daha sağlıklı olmasına vesile olur. Kan veren bir vücutta yeni kan üretilir, insanlar daha genç ve dinamik olurlar. Bugün kana ihtiyacımız olmayabilir ancak yarın ihtiyaç hasıl olduğunda bir çaresizlik yaşanmaması için mutlaka kan vermeliyiz" dedi.
Kampanyanın yarın yine İçel Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası önünde, 9 Nisan'da Emniyet Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önünde, 10 Nisan tarihinde ise Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde devam edeceği belirtildi.



















