Polis Memuru Arazi Kavgasinda Agabeyini Öldürdü

Polis Memuru Arazi Kavgasinda Agabeyini Öldürdü

Malatya’nin Akçadag ilçesinde arazi meselesi yüzünden çikan tartismada polis memuru Ibrahim E., agabeyi Mehmet E.’yi silahla vurarak öldürdü.

Olay, Malatya’nin Akçadag ilçesine bagli Egin Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgilere göre, polis memuru Ibrahim E. (42), köyde aralarinda arazi meselesi nedeniyle anlasmazlik olan öz agabeyi Mehmet E. (44) ile tartisti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine araya girenler iki kardesi ayirdi. Kavganin yatismasinin üzerinden bir süre sonra ise iddiaya göre polis memuru olan Ibrahim E. beylik tabancasi ile kavga ettigi agabeyini kayisi bahçesinin yanindaki yolun ortasinda vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçarak izini kaybettiren zanlinin yakalanmasi için genis çapli inceleme baslatilirken kardesi tarafindan öldürülen Mehmet E.’nin cenazesi ise olay yerinde yapilan incelemenin ardindan otopsi islemleri için Akçadag ilçesindeki hastane morguna kaldirildi.

Katil zanlisi yakalandi

Olayla ilgili baslatilan sorusturma devam ederken süpheli Ibrahim E., Adiyaman’a kaçtigi sirada güvenlik güçlerinin çalismasi sonucu yakalanarak gözaltina alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile