Polis Memuru Arslan, Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi

Polis Memuru Arslan, Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi

Edirne Il Emniyet Müdürlügü’nde görevli 48 yasindaki polis memuru Ibrahim Arslan, bir süredir rahatsizligi nedeniyle tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Arslan, polis mangasi esliginde düzenlenen törenle son yolculuguna ugurlandi.

Edirne’de bir süredir akciger kanseri nedeniyle tedavi gören polis memuru Ibrahim Arslan, tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Polis Memuru Ibrahim Arslan, sevenlerini ve meslektaslarini yasa bogdu. Arslan için ilk olarak Il Emniyet Müdürlügü’nde tören düzenlendi.

Törende saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Arslan’in özgeçmisi okundu. Polis Mangasi esliginde düzenlenen Törene Il Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Esi Aynur Karaburun, Il Jandarma Komutani Haci Ali Büber, emniyet personeli, mesai arkadaslari, ailesi ve yakinlari katildi.

Törende konusan Il Emniyet Müdürü Karaburun, aci bir gün yasadiklarini belirtti.

Polis memuru Ibrahim Arslan’in akciger kanseri tedavisi gördügü hastanede hekimlerin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadigini ve hayatini kaybettigini söyleyen Karaburun, "Ibrahim kardesimiz emniyet teskilatimizin serefli bir personeliydi. Sevilen, sayilan, arkadaslari tarafindan deger verilen, görevini layikiyla yapan bir personelimizdi. Bu dünyada onurlu bir yasam sürdü. Bize düsen görev; onun arkasindan dua etmek, ismini yasatmak, ailesine, onun emanetlerine sahip çikmaktir. Merhum Ibrahim kardesimizin Rabbim mekanini cennet eylesin. Ailesine, teskilatimiza, tüm sevenlerine bassagligi ve sabirlar diliyoruz" dedi.

Karaburun’un konusmasinin ardindan, Il Müftü Yardimcisi Adem Özsoy tarafindan dua okundu. Yapilan duanin ardindan Arslan’in Türk bayragina sarili naasi, polislerin omuzlarinda törenin yapilacagi Eski Cami’ye getirildi.

Cenaze törenine katilan Edirne Valisi Yunus Sezer, Arslan’in ailesine sabir ve bassagligi diledi. Arslan’in naasi helallik alinmasi ve kilinan namazin ardindan polislerin omuzlarinda cenaze aracina bindirildi. Arslan’in naasi Edirne’de Yenisehir Mezarligi’nda topraga verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile