Polis Memuru Eski Esi Tarafindan Vurularak Öldürülen Yasemin Ögretmen Son Yolculuguna Ugurlandi

Polis Memuru Eski Esi Tarafindan Vurularak Öldürülen Yasemin Ögretmen Son Yolculuguna Ugurlandi

Bursa’da iki ay önce ayrildigi polis memuru esi tarafindan vurularak öldürülen okul müdiresi Yagmur Agir, ailesi ve meslektaslarinin gözyaslari esliginde son yolculuguna ugurlandi. Cenazede babasi tabutun basindan bir an olsun ayrilmazken, gözyaslarina hakim olamadigi görüldü. Olayda ayrica o sirada otomobilde bulunan ve silahtan çikan kursunlarla çesitli yerlerinden agir sekilde yaralanan Yahya A.’nin yogun bakimdaki tedavisinin devam ettigi ögrenildi. Olayin yasandigi sirada yoldan geçmekte olan ve kasigina isabet eden kursun tarafindan yaralanan genç kizin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Olayin yasandigi anlar ise bir isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün aksam saat 17.30 siralarinda merkez Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Akademi Caddesi üzerinde meydana geldi.

Iddiaya göre, Asayis Sube Müdürlügü Infaz Büro Amirliginde görevli polis memuru Bilal Agir (52) 2 ay önce resmi olarak bosandigi esi Yagmur Agir’in (45) otomobille yolda gittigi sirada fark edip araci durdurdu. Bilal Agir, duran araçtan eski esi Yagmur Agir’i ve o sirada otomobilde bulunan Yahya A.’yi (48) indirerek tartismaya basladi.

Tartisma sirasinda belinden çikarttigi silahla Yagmur Agir’a ve Yahya A.’ya defalarca ates etti. Silahtan çikan kursunlarla kanlar içerisinde yere yigilan Yasemin Agir ve Yahya A. ambulansla yakinda bulunan özel bir hastaneye kaldirildi. O sirada yoldan geçmekte olan ve rastgele çikan kursunlar sonucu kasigindan yaralanan 14 yasindaki Seyma Ü. ise saglik ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi. Hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen Yasemin Agir kurtarilamazken, agir yaralanan Yahya A.’nin saglik durumunun ciddiyetini korudugu ögrenildi. Süpheli Bilal Agir ise meslektaslari tarafindan etkisiz hale getirildikten sonra ifadesi alinmak üzere Asayis Sube Müdürlügüne götürüldü. Polis ekipleri çevrede genis çapli güvenlik tedbiri alirken Akademi Caddesi çift yönlü araç ve yaya trafigine kapatildi. Polis ekipleri konuyla ilgili genis çapli tahkikat baslatti.

Baba tabutun basindan ayrilmazken gözyaslarina hakim olamadi

Yasadigi silahli saldiri sonucu hayatini kaybeden Yagmur Agir, Adli Tip Kurumundaki islemlerinin ardindan ailesine teslim edildi. Ailesi tarafindan cenazesi teslim alinan Yagmur Agir, Mollaarap Camii’nde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Hamitler Kent Mezarligina defnedildi. Cenazede babasi Ahmet Ulutas bir an olsun tabutun basindan ayrilmazken, gözyaslarina hakim olamadigi görüldü.



O anlar güvenlik kamerasina yansidi

Güvenlik kamerasi görüntülerinde polis memurunun, eski esinin kullandigi araci trafikte önüne geçip durdurdugu, konusmak için eski esini ve yanindaki kisiyi disariya çikartip kisa konusma sonrasi ates ederek ölümüne sebep oldugu, sonrasinda da olay yerine gelen polislerce etkisiz hale getirildigi görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile