Polis Merkezinde 2 Amiri Sehit Eden Zanli Polis Memuru Tutuklandi

Polis Merkezinde 2 Amiri Sehit Eden Zanli Polis Memuru Tutuklandi

Adiyaman’da polis merkezi amiri ve ekipler amirini beylik tabancasiyla vurarak sehit eden polis memuru S.U.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adiyaman Altinsehir Sehit Ahmet Yildirim Polis Merkezinde önceki aksam meydana gelen olayda Polis Merkezi Amiri Baskomiser Kamuran Üçgül ve Asayis Sube Ekipler Amiri Gökhan Özer, polis memuru S.U.S. tarafindan açilan ates sonucu sehit edilmisti. Bacagindan vurularak etkisiz hale getirilen polis memuru, hastanede gördügü tedavinin ardindan Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Savciligi tarafindan tutuklanmasi talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine sevk edilen zanli polis memuru, mahkeme tarafindan tutuklanarak Siverek Cezaevine gönderildi. Jandarma ve polis ekiplerinin yogun güvenlik önlemleri altinda tekerlekli sandalye ile adliyeye getirilen zanli, daha sonra ambulansa bindirilerek cezaevine gönderildi.

Zanlinin ifadesinde, kendisinin bankada bulunan parasini dolandirmak isteyen kisiler oldugunu, dolandiriciligi önlemek ve sikayetçi olmak için polis merkezine gittigini, kendisi ile ilgilenilmedigini iddia ederek silahini çikarip ates ettigini söyledigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile