Polis, Motosiklet Hirsizini Vatandasin Motosikletiyle Kovaladi

Polis, Motosiklet Hirsizini Vatandasin Motosikletiyle Kovaladi

Bursa’da 2 günde 4 motosiklet çalan hirsiz, polisin pratik zekasiyla kiskivrak yakalandi. Güvenlik kameralarina yansiyan anlarda, kendinden kaçan hirsizi vatandasin motosikletine binerek yakalayan polis büyük alkis aldi.

Bursa’da park halindeki motosikletleri kendi motosikleti gibi alip kayiplara karisan 20 yasindaki E.I., 2 günde 4 motosiklet çaldi. Durumu fark eden müstekiler ise, polisi arayarak sikayetçi oldu. Ihbar üzerine harekete geçen Bursa Asayis Sube Müdürlügü, Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Yüzlerce kamera kaydi izleyen ekipler süphelinin kimligini tespit ettikten sonra, teknik ve fiziki takip baslatti.

Cadde üzerinde yürüyen süpheli kendisinin polis tarafindan takip edildigi anlayinca hizla kosmaya basladi.

Hirsizin önüne geçip yakalamak isteye polis memuru ise, arabaya binip zaman kaybetmektense yoldan geçen motosikletli vatandasi durdurdu. Sadece film sahnelerinde denk gelen olay, güvenlik kameralarina ise saniye saniye yansidi.

Arkadan gelen ekip arkadaslarinin da destegi ile hirsiz polisler tarafindan kiskivrak yakalandi. Hirsizlik, yagma ve mala zarar verme gibi suçlardan hakkinda 5 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan zanli, çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile