Polis Motosiklet Hirsizlarini Taktiklari Kask Sayesinde Yakaladi

Polis Motosiklet Hirsizlarini Taktiklari Kask Sayesinde Yakaladi

Samsun’da polis, motosiklet çalan 2 zanliyi taktiklari kask sayesinde yakaladi.

Olay, Samsun’un Ilkadim ilçesi Karasamsun Mahallesi’nde 3 gün önce saat 06.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir lokantada motosikletli kurye olarak çalisan G.M.(24) ve E.K.(21), üzerinde kontak anahtari bulunan çalisir haldeki motosikleti fark edince çalmaya karar verdi. G.M. motosiklete binip arkadasi ile birlikte alip kaçti. Motosiklet sahibi polise sikayette bulundu.

Polis güvenlik kamerasi kayitlarini incelediginde motosiklete binerek alip götüren G.M.’nin taktigi kask üzerinde yogunlasti. Samsun’da bulunan motosikletli kuryeler üzerinde kask arastirmasi yapan polis, G.M. ve E.K.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Çalinti motosiklet ise süpheli sahislarin satmak için sakladiklari evin bahçesinde ele geçirildi. Motosiklet, polis tarafindan sahibine teslim edildi.

Yapilan arastirmada G.M.’nin "hirsizlik ve kasten yaralama" suçlari basta olmak üzere 12 suç kaydinin bulundugu, G.M.’nin ise "hirsizlik ve çocugun cinsel istismari" suçlari basta olmak üzere 6 suç kaydinin oldugu ögrenildi.

Polisteki sorgulari tamamlanan G.M. ve E.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kisi adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile