Polis Olmak Isteyen Gençlere Ücretsiz Kurs

Polis Olmak Isteyen Gençlere Ücretsiz Kurs

‘Ögrenci dostu belediye’ uygulamalariyla gençleri gelecege daha iyi hazirlamak için çalismalarini sürdüren Darica Belediyesi, POMEM, BESYO, MSÜ ve Konservatuar sinavlarina girmek isteyen gençlere yönelik ücretsiz kurs düzenliyor.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla hayata geçirilen ‘Sanat ve Sporda Liderler Yetisiyor’ projesi çerçevesinde düzenlenen ücretsiz kurslar ile Daricali gençler gelecege daha iyi hazirlaniyor. Bu çerçevede düzenlenen PMYO, SBF, Güzel Sanatlar Lisesi, MSÜ ve Konservatuar sinavlarina hazirlik kurslari için yeni dönem kayitlari basladi.

Gençlere yönelik ücretsiz kurslara basvurmak isteyenlerin kayit için Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bulunan Darica Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü’ne basvurmalari gerekiyor.

“Gençlerin hayallerini gerçeklestirmesine yardimci olacagiz”

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da gençleri gelecege hazirlamak için destek olmaya devam edeceklerini belirterek “Darica Belediyesi olarak gençlerin her alanda elinden tutmaya ve hayallerini gerçeklestirmelerine katki sunmaya devam edecegiz. Ücretsiz olarak düzenledigimiz kurslar ile gençlerimizi gelecege hazirliyoruz. En büyük destekçileri olmak için onlarin her zaman yaninda olacagiz. Gençler hangi alanda egitim almak, kurs almak istiyorsa ücretsiz olarak o kursu açiyoruz. Yeter ki gençlerimizden talep gelsin” diye konustu.

Gençlerin gelecekleri için en önemli adimlardan biri olan kurslar ile onlara yol arkadasligi yapmaya devam edeceklerini belirten Baskan Muzaffer Biyik, gençleri kurslara kayit olmaya davet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile