Polis vatandaşı mutlu gününde yalnız bırakmadı

Ardahan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, komşuluk ilişkilerini geliştirme proje kapsamında vatandaşlarla kaynaşmaya devam ediyor.

Me

  Ardahan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri , komşuluk ilişkilerini geliştirme proje kapsamında vatandaşlarla kaynaşmaya devam ediyor .

Merkez Karagöl Mahallesi sakinlerinden Cengiz Taşçı isimli esnafın oğlunun sünnet törenine katılan polisler , çeşitli hediyeler takdim ederek vatandaşı mutlu gününde sevincini paylaştı .

Polis-halk kaynaşması açısından bu tür faaliyetlerin önemli olduğuna temas eden Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ' nde görevli Hüseyin Uyan , Ardahanlı vatandaşların mutlu ve acı günlerinde her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi .

Ardahan ' da bugüne kadar okullar başta olmak üzere aileleri ziyaret edip komşuluk ilişkilerini geliştirdiklerini ifade eden Uyan , bu kapsamda kreş öğrencileriyle piknikte buluştuklarını belirtti . Emniyet personeli olarak ağaç çalışması yaptıklarının altını çizen Uyan , okullarda giyim eşyası dağıttıklarını , ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olduklarını ve benzeri çeşitli faaliyetleri gerçekleştirdiklerini kaydetti .

Ardahan ' da girilmedik ev , ziyaret edilmedik esnaf bırakmayacaklarının altını çizen Uyan , imkânlar ölçüsünde ellerinden gelen çabayı göstereceklerini sözlerine ekledi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile