Polise Yalvarsalar Da Cezadan Kurtulamadilar

Polise Yalvarsalar Da Cezadan Kurtulamadilar

Taksim’de gerçeklestirilen trafik denetiminde sürücülerin belgeleri kontrol edildi. Evraklari eksik olan ve seçerek müsteri alan taksi sürücüleri, polis ekiplerine ne kadar dil dökse de cezadan kurtulamadi.

Trafik sube ekipleri Taksim’de denetim yapti. Denetimler kapsaminda durdurulan sürücülerin evrak kontrolü yapildi. Denetim sirasinda iki taksi sürücüsüne eksik evrak bulundurma ve seçerek müsteri almadan ceza yazildi. Yazilan cezalara tepki veren taksi sürücüleri, polis ekiplerine ne kadar dil dökseler de cezadan kurtulamadi. Iki taksi sürücüsüne toplam bin 800 TL para cezasi yazilirken, araçlari da baglanarak çekici ile götürüldü. Cezadan kaçamayan sürücüler o anlari görüntüleyen basin mensuplarina da tepki gösterdi.

Ceza yiyen taksi sürücülerinden Ayhan Uykucu, ”Evrak eksikliginden ceza yedim. Araçta iki soför bulunmak zorunda tamam. Biri mal sahibi biri de benim. Bu arabada iki soför lazim degil mi ? Tamam gerekli. Arabada iki soför var zaten. Mal sahibi ve ben. Üçüncü soför gerekli degil ki zaten. Bin 300 lira arti çekici parasi ceza yedim. Araba da baglaniyor su anda” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile