Polisi Gördü, Uyusturucuyu Balkondan Bahçeye Atti

Polisi Gördü, Uyusturucuyu Balkondan Bahçeye Atti

İçel merkezli 7 ilde göçmen kaçakçilarina yönelik düzenlenen "Umut Tacirleri" adli operasyonda 10 süpheli gözaltina alinirken, ilginç bir an yasandi. Polislerin evine geldigi gören süphelilerden biri evinde bulunan uyusturucu ile hassas teraziyi balkondan bahçeye atarken, polisin dikkati sahsi ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Subesi ekiplerince göçmen kaçakçiliginin önlenmesi amaciyla çalisma baslatildi. Yaklasik 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardindan İçel merkezli Antalya, Hatay, Istanbul, Izmir, Mugla ve Usak’ta 15 süpheliyi yakalamak için operasyon gerçeklestirildi.

Yapilan operasyonda 10 sahis gözaltina alinirken, bir adreste ilginç bir an yasandi. İçel’in merkez Yenisehir ilçesine bagli Çiftlikköy Mahallesinde oturan Y.A. isimli sahsin evine operasyon düzenleyen ekipler, balkondan bahçeye bir seyler atildigini fark etti. Önce eve girip arama yapan ekipler, sahsi gözaltina alirken, bahçeye atilanin uyusturucu madde oldugunu tespit edince Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerinden destek istedi. Bahçede ve evde narkotik dedektör köpeginin de destegiyle arama yapan ekipler, 200 gram takoz esrar, captagon uyusturucu hap ile hassas terazi ele geçirdi.

Gözaltina alinan sahsin emniyette islemlerinin devam ettigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile