Polisi Görünce Kaçtı, Hırsız Sanılarak Yakalandı

Polisi Görünce Kaçtı, Hırsız Sanılarak Yakalandı

Adana‘da, kaçak sigara satıcılığı yapan genç, hırsız arayan polisleri kendini yakalamak için geldiklerini sanıp kaçmaya başlayınca, hırsız olduğu şüphesiyle yakalanarak gözaltına alındı. Gerçekler, karakolda ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Çakmak Caddesi üzerinde Sultan Eğik adlı araç sürücüsü 01 APP 32 plakalı aracını yol kenarına park ettiği sırada araç içinde bulunan çantası kimliği belirsiz 2 kişi tarafından çalındı. İçinde kimlik, kredi kartları ve 50 çantasının çalındığını fark eden genç kadın çevredekilerden yardım istedi. Hemen olay yerinde görevli emniyet güçleri aracın açık penceresinden çalınan çatanın peşine düştü. Polislerin hırsızları aradığı esnada yine yol güzergahında sigara satıcılığı yapan M.A. adlı

bir genç polisleri görerek sigaralarını kurtarmak için kaçtı. Kaçan sigara satıcısını polis çanta hırsızı diye yakaladı. Kelepçelenerek hırsızlık olayının gerçekleştirildiği aracın yanına getirilen genç neye uğradığını şaşırdı. Kendisinin suçsuz olduğunu söylemesine rağmen polis arabasına bindirilen genç uzun bir süre bekletildi. Bu arada sigara satıcılığı yapan gencin esnaf arkadaşları polis arabasının yanına gelerek polislere yanlışlık yapmış olduklarını söyledi. Hırsızlık suçuyla arkadaşlarının hiç bir

ilgisinin olmadığını ifade eden esnaflar, ‘hepimiz bu çocuğa kefiliz. Bu çocuk hiç bir şekilde hırsızlık yapmaz. Sigara satarak parasını kazanan saf bir arkadaşımız‘ dediler.

Öte yandan hırsızlık suçuna karışan bir kişi kısa süre sonra yakalandı. Kaçan diğer zanlı ise ekiplerin çalışmaları neticesinde çalınan çanta ile ele geçirildi. Yakalanan hırsızlık zanlıları ve sigara satıcısı genç 5 Ocak Polis Karakolu‘na teslim edildi.

M.A. adlı sigara satıcısı genç ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile