Polisin Dikkati Milyonluk Vurgunu Engelledi

Polisin Dikkati Milyonluk Vurgunu Engelledi

Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde soyuldugu iddia edilen magazanin gerçek olmayan fatura düzenlenerek sigortadan para almak için sahipleri tarafindan bosaltildigi ortaya çikti.

Edinilen bilgiye göre, olay, yaklasik 3 ay önce Sanliurfa’nin Ceylanpinar ilçesinde yasandi. Iddiaya göre, mahallesindeki giyim magazalarinda yaklasik 1 milyon liralik malzemenin çalindigini iddia eden N.K. ve K.S. isimli sahislar, polise basvurdu. Olayla ilgili inceleme baslatan Ceylanpinar Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, sigorta sirketi ile irtibata geçti. Sahislarin sigorta sirketine verdigi faturayi inceleyen ekipler, gerçek olmadigini ögrendi. Olayi detayli bir sekilde inceleyen polisler, magazada hirsizlik yasanmadigini, sahislarin sigortadan para almak için magazanin içindeki esyalari bosalttigini ögrendi.

Haklarinda yakalama karari çikartildi

Polis ekipleri, magazanin içerisindeki malzemeleri bosalttiklari ögrenilen sahislari yakalamak için çalisma baslatti. Avukatlariyla birlikte bu gün adliyeye giden sahislar, savciliktaki ifadelerinin ardindan çikarildiklari mahkeme tarafindan adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile