Polislere Ates Açan Uyusturucu Tacirleriyle Film Gibi Kovalamaca

Polislere Ates Açan Uyusturucu Tacirleriyle Film Gibi Kovalamaca

Usak’in Sivasli ilçesinde uyusturucu ticareti yaptigi iddia edilen 4 süpheli, kendilerini takip eden polis ekiplerine ates açti. Film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca sonucu yakalanan süphelilerin, kaçarken araçlara çarptiklari ve uyusturucu maddeleri attiklari anlar kameralara yansidi.

Usak Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Sivasli Ilçe Karakol Amirligi ortak operasyonunda, Izmir’den geldigi tespit edilen bir otomobilde uyusturucu ticareti yapan sahislarin oldugu belirlendi. Süpheli araç durdurulmak istendigi sirada, süpheli sahislar polis ekiplerine tabanca ile ates açarak kaçmaya çalisti. Polis ekipleri, kaçmaya çalisan sahislari kovalamaca sonucunda kiskivrak yakalayarak gözaltina aldi. Araç içerisinde yapilan aramada, 840 adet sentetik ecza hap ve 1 adet tabanca bulundu. Gözaltindaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen D.K., A.D., S.D. ve M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, süpheli sahislarin ekiplerden kaçmak için ara sokaklarda yaptiklari hiz, baska otomobile çarpma ve haplari atma görüntüleri çevredeki kameralara yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile