Polislere ucuz otomobil imkanı

Polislere ucuz otomobil imkanı

Üyeleri için kolları sıvayan Polis Bakım ve Yardım Sandığı,Polislere indirimli tatilin yanı sıra ucuz otomobil alma imkanı da sağlayacak.

  Polis Bakım ve Yardım Sandığı , ü ; yeleri iç ; in ' Polsan Turizm ' adlı seyahat acentesi kuruyor . 200 bin polis bundan bö ; yle indirimli tatil yapacak .

Şirket , ü ; ye polisler iç ; in otel , motel ve tatil kö ; yleriyle anlaşmalar gerç ; ekleştirecek . Birkaç ; ay iç ; inde faaliyete geç ; ecek olan Polsan Seyahat , ilk rezervasyonları 2010 yazı iç ; in yapacak .

Polis Bakım ve Yardım Sandığı , TOKİ ile yaptığı anlaşmayla ü ; ye polislere yü ; zde 38 daha ucuz konut imkanı sağlıyor . Sandık ; konut alacaklara yü ; zde 0 . 92 , araba alacaklara yü ; zde 1 . 12 , ihtiyaç ; kredisi talep edenlere ise 1 . 25 faiz oranıyla anında kredi veriyor . Sandık bunların dışında , ü ; yelerine emeklilik , malü ; liyet ve ö ; lü ; m yardımı da uyguluyor . İnşaat sektö ; rü ; nde ilk denemesini gerç ; ekleştiren Polis Yardım Sandığı , Ankara Turkuaz Vadisi Konut Projesi ile bü ; yü ; k ilgi topladı . Sandık ayrıca , bir otomobil firması ile yapılan gö ; rü ; şmeler ç ; erç ; evesinde 200 bin polis memuru iç ; in ucuz otomobil kampanyasına hazırlanıyor .

Kaynak : Takvim
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile