Polisten Ögrencilere Trafik Egitimi

Polisten Ögrencilere Trafik Egitimi

Bursa’nin Karacabey ilçesinde ‘Karayollari Trafik Haftasi’ nedeniyle 13 ögretme ve 165 ögrenciye ‘Hayatla yarisilmaz’ ve ‘Trafik dedektifleri’ projesi kapsaminda egitim semineri verildi.

Karacabey Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Büro Amirligi ekipleri ve Karacabey Sehit Kenan Gülmez Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi ekipleri tarafindan, 2024 yili Karayollari Trafik Haftasi kapsaminda egitim, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediliyor.

Karacabey Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Büro Amirligi ekipleri ve Karacabey Sehit Kenan Gülmez Bölge Trafik Denetleme Istasyon Amirligi ekipleri, Karacabey’de Borsa Istanbul I.M.K.B. Lisesi Ana Okulu ve Belediye Ana okulunda 4 oturum halinde, ‘Hayatla yarisilmaz’ ve ‘Trafik dedektifleri’ projesi kapsaminda, egitim semineri gerçeklestirdi.

Görevli polisler Ahmet Mutlu ve Levent Çaglak tarafindan toplamda 165 ögrenci ve 13 ögretmenin katildigi egitimde katilimcilara trafik dedektifleri projesi kapsaminda egitim semineri verildi.

Trafik ekipleri, ögrencilerin trafik haftasi kutlamalari kapsaminda, bilgilendirme faaliyetleri yaparak el brosürleri dagitti.

Ekipler egitim sirasinda ögrencilere trafik kurallari, okul servislerinde emniyet kemeri kullanimi ve kara yollarinda karsidan karsiya geçme, trafik isiklari anlami gibi konularda bilgilendirme yapti.

Öte yandan Karayollari Trafik Haftasi kapsaminda; Ticari yolcu tasimaciligi yapilan dolmus, taksi ve benzeri, araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme çalismalari yapilarak emniyet kemerinin önemini anlatan el brosürleri dagitildi. Sürücülere ve yolculara, emniyet kemeri kullanimi hakkinda bilgilendirme yapilip, emniyet kemerlerinin bizzat takilmasi saglanarak yolculuk boyunca takili kalmasi yönünde bilgilendirme çalismalarina devam edildi.

Trafik bilgilendirme faaliyetleri yil boyunca devam edilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile