Polonya'nın En Güzel Kızı Alanya'da Seçilecek

Polonya'nın En Güzel Kızı Alanya'da Seçilecek

“QUEEN OF POLAND” Güzellik Yarışması Alanya'da gerçekleştirilecek.

Alanya'ya gelerek 5 yıldızlı Ütopya Otel'de kampa giren 20 genç kız arasından birinci seçilen güzel, 'Queen of World 2013'te ülkesini temsil etme hakkına sahip olacak.

Alanya Belediyesi ile Gondola Akdem Travel tarafından, Maxima Models Ajansı ve Polonya POLSAT TV iş birliği ile Utopia World Otel, Exim ve Kartago Tours ana sponsorluğunda düzenlenen Queen of Poland güzellik yarışması, Alanya'da gerçekleştirilecek. 8 bini aşkın başvurunun neticesinde 20 finalist yarışmaya hak kazanırken, yarışma 4 Ekim 2012 tarihinde saat 19.30’da tarihi Kızıl Kule Meydanı’nda yapılacak. Burada birinci seçilen güzel, Polonya’nın Resmi Güzellik Yarışması 'Queen of World 2013'te ülkesini temsil etme hakkına sahip olacak.

Muhteşem şovların yer alacağı yarışma, Polonya’nın en büyük kanalı POLSAT TV tarafından Polonya’da yayınlanacak. Yarışma aynı zamanda yurt dışından gelen basın mensupları, ulusal magazin dergileri ve gazeteleri, önemli gazetelerin köşe yazarları, Akdeniz ve Ege Turizm bölgelerinden tüm turizm camiası tarafından takip edilecek.

Geçen sene 2011 Dünya Güzeli'nin seçildiği bu yarışmaya Türkiye’nin değerli ses sanatçısı Burcu Güneş ve Bugün gazetesi köşe yazar Aykut Işıklar jüri üyeleri olarak katılacak. Gün boyu prova yapan güzeller, boş vakitlerinde bol bol denize girip güneşleniyor. Polonyalı güzeller dün gece ilk kez ülkelerinden gelen jüri üyelerine tanıtıldı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile