Pompa Istasyonundan Bakir Kablolari Keserken Suçüstü Yakalandilar

Pompa Istasyonundan Bakir Kablolari Keserken Suçüstü Yakalandilar

Antalya’da Barissuyu Su Temin Projesi pompa istasyonundaki elektrik panolarinin bakir iletken barakalarini ve kablolarini keserek çalan 3 süpheli suçüstü yakalandi. Tesisin girisinde ve süphelilerin kablolari kestikleri panolarin önünde uyusturucu madde hazirlandigi belirlenen metal kasik ile uyusturucu kullanildigi belirlenen enjektörler de bulundu.

Olay, Manavgat ilçesinde yasandi. Bir ihbari degerlendiren Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Merkez Karakoluna bagli ekipler, Manavgat Barissuyu Su Temin Projesinin bir parçasi olan Ulukapi Mahallesi Bardaklar mevkiinde bulunan Su Pompa Istasyonunda kablolari kesmekte olan 3 süpheliyi suçüstü yakaladi.

Sabaha karsi tesis içerisinde birilerinin oldugu yönünde vatandastan gelen ihbari degerlendiren ekipler, A.Ç.C., H.K. ve A.S.Y. isimli süphelileri pompa istasyonundaki elektrik panolarinin bakir iletken barakalarini ve kablolarini kesip çuvallara doldurduklari sirada suçüstü yakaladi. Süphelilerin yakalanmasinin ardindan Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Olay Yeri Inceleme ekipleri, tesiste ve tesis çevresinde incelemelerde bulundu. Yapilan incelemelerde, süphelilere ait çanta içerisinde enerji ölçmede kullanilan voltmetre, panolari açmada kullanilan levye bulunurken, tesis girisinde ve çantanin yaninda uyusturucu kullanmak için hazirlanmis metal kasikla enjektörlere rastlandi.

Jandarma ekiplerince suçüstü yakalanan A.Ç.C., H.K. ve A.S.Y. isimli süpheliler, islemlerinin ardindan adliyeye çikarilirken, mahkeme tarafindan adli kontrol sartiyla serbest birakildilar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile