Valve'in kısa bir süre önce oyuncularla buluştuğu oyunu olan Portal 2'ye DLC hazırladığı öğrenildi. İlk oyuna nazaran devasa oluşu, co-op desteği ve hikayenin daha da derinleşmesi Portal 2'nin farklı bir kefeye konmasına vesile oldu. İlk oyunu birkaç saatte tüketen oyuncular, Portal 2 için 50 saati görmüş durumdalar. Birçok Steam profili açık olan oyuncuların verdikleri istatistiklere göre oyun ciddi anlamda beğenidli. Şimdiden birçok yabancı oyun mercisi Portal 2 için 'Şimdilik senenin en iyi oyunu.' övgülerini de almaya başladı.
Valve yetkililerinden Erik Wolpaw, yaptığı röportajda Portal 2 için hazırladıkları indirilebilir içerik paketini dile getirdi. Lakin herhangi bir bilgi vermedi.
DLC'nin yaz tatilinde oyuncularla olması planlanıyor.
Oyuncular arasında bir de kulis doğmuş durumda. PlayStation 3 ve Xbox 360'ta da oynanabilen Portal 2'nin indirebilir içerik paketinin konsollara paralı olacağı söylentisi her yeri sardı. Aynı zamanda yine aynı bağlamda PC sürümü için de DLC bedava olacak temennileri havada uçuşuyor.
Portal 2'ye ilk DLC yolda
Portal 2'nin de Team Fortress 2 kadar destek göreceği tastik edildi. Portal 2'nin ilk DLC'is yapım aşamasında.



















