Posetle Yüzünü Ve Ayaklarini Saklamaya Çalisan Hirsiz Polisten Kaçamadi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Posetle Yüzünü Ve Ayaklarini Saklamaya Çalisan Hirsiz Polisten Kaçamadi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Kastamonu’da 3 ayri is yerinden hirsizlik yapan sahis yakalanmamak için kafasina ve ayaklarina poset geçirdi. Polis ekipleri tarafindan yakalanarak tutuklanan hirsizin, ilginç hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina yansidi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, il merkezindeki 3 is yerinden gelen hirsizlik ihbarlarinin ardindan harekete geçti. Ekipler tarafindan 3 ayri is yerinde de yapilan incelemelerde hirsizin ayni sahis oldugu tespit edildi. Yakalanmamak için kafasina ve ayaklarina market poseti geçiren M.D. isimli sahis, ekipler tarafindan yapilan teknik ve fiziki takip neticesinde yakalandi. Gözaltina alinan sahis, islemlerinin ardindan Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karsisina çikartilan sahis tutuklandi.

Ilginç hirsizlik ani kamerada

Öte yandan, sahsin güvenlik kameralarina yakalanmamak için buldugu ilginç çözümle hirsizlik yaptigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde sahsin yakalanmamak için basina ve ayaklarina geçirdigi market posetleri ile is yerinin önüne geldigi görülüyor. Is yerinin önünde bir süre çevreyi gözlemleyen sahis daha sonra eline aldigi tas ile cep telefonu bayisinin vitrinini kiriyor. Sahis daha sonra vitrinden aldigi çok sayida cep telefonu ile birlikte kosarak uzaklasiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile