Potanin Tarzanlari, Çekya Ligi MVP'sini Kadrosuna Katti

Potanin Tarzanlari, Çekya Ligi MVP'sini Kadrosuna Katti

Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü basketbol takimi, 2024-2025 sezonu hazirliklari kapsaminda Amerikali oyun kurucu TY Gordon’i kadrosuna katti. Avrupa’da 3’üncü sezonunu geride birakan Gordon, son iki sezonda ERA Nymburk ile Çekya Ligi sampiyonlugu yasadi ve finallerin en degerli oyuncusu seçildi.

Potanin Tarzanlari, 2024-2025 sezonu hazirliklari dogrultusunda basantrenörlük görevine Ozan Bulkaz’i getirmesinin ardindan ilk oyuncu transferini de gerçeklestirdi. Yesil-beyazli takim, 1998 dogumlu Amerikali oyun kurucu TY Gordon’u kadrosuna katti. Son iki sezonda Çekya Ligi temsilcisi ERA Nymburk formasi giyen oyuncu, üst üste iki sampiyonluk yasadi ve finallerin en degerli oyuncusu seçildi. NBL’de, 14.8 sayi, 2.6 ribaunt ve 3.7 asist ortalamasi ile oynayan Gordon, takiminin yasadigi sampiyonluklarda önemli katki verdi.

Geçtigimiz sezon Manisa BBSK’ya karsi oynadi

Geçtigimiz sezon takimiyla FIBA Europe Cup’ta da mücadele eden Gordon, 14.8 sayi, 3.3 ribaunt ve 4.1 asist ortalamalari tutturdu. Gordon, son 16 turunda Manisa BBSK ile eslesen NYMBURK’ta Manisa BBSK’ya karsi iki maçta 17.5 sayi ortalamasi ile oynadi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile