Pozantı'da Başarılı Kamu Çalışanlarına Belge Verildi

Pozantı Kaymakam Vekili Mustafa Gözlet, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan başarılı personele belge verdi.

Gözlet, Kaymakamlık makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Yeşilay Kulübü bünyesinde Madde Bağımlılığını Önleme Komisyonu'nda görev alan ve halkı bilinçlendirme konusunda başarılı çalışmalar yapan personele teşekkür etti.
Güzel bir projenin hayata geçirilmesinde bu başarılı personelin emeğinin çok büyük olduğunu belirten Gözlet, şöyle devam etti:
''Proje kapsamında yapılan çalışmalardan ötürü halkımızdan çok ciddi olumlu tepkiler aldık. Bu yıl madde bağımlılığını önleme komisyonumuz, uyuşturucu sigara ve alkol gibi bağımlılıklarla mücadele etti. 2014 yılında ise cep telefonu, internet ve televizyon bağımlılığı ile ilgili çalışmalarımız sürecek. Esnafları ve aileleri ziyaret ederek, bastırdığımız broşürle birlikte bu bağımlılığın insanlığa zararlarını anlatacağız.''
Gözlet, Yeşilay Kulüpleri ve Madde Bağımlılığını Önleme Komisyon üyelerinden Yunus Akburç, Emine Tuğba Akın, Refik Akın ve Nilay Apak'a, ''Tarihe Yolculuk Projesi" kapsamındaki çalışmalarından ötürü Barış Özdin, Zeki Doğan, Şahin Demirtaş ve Metin Kaya'ya, asayişin sağlanmasında özverili çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Emniyet Müdürü Seyfullah Özdemir, Komiser Yardımcıları Vedat Erenoral ve Ömer Faruk Atıcı, polis memurları Atilla Yılmaz, Orhan İrik, Alaatdin Taşçı ve Adem Eyce'ye başarı belgesi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile