Prof. Dr. Keleştemur'dan Palancıoğlu'na Ziyaret

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına atanan Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Palancıoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Prof. Dr. Keleştemur, Erciyes Üniversitesinin rektörlüğünü yaptığında Talas Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Keleştemur, "Ne zaman başımız sıkışsa hep yanımızda oldunuz, teşekkür ederiz. Kayseri'deki kurumlar arasındaki dayanışmanın çok önemli olduğunu vurgulamak lazım. Erciyes Üniversitesi bugün belli bir yere geldiyse bunun çok büyük önemi var. O bakımdan şahsınızda Talas Belediyesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Palancıoğlu da Keleştemur'un yeni görevine atanmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Güzel bir göreve geldiniz. Allah, hayırlı eylesin. İnşallah en iyi şekilde hizmetlerinize orada da devam edersiniz. Siz üniversitedeyken her zaman desteklerinizi gördük, teşekkür ediyorum. Edindiğimiz tecrübelerle ihtiyaç duyduğunuzda size destek vermeye hazırız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile