Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi'nden 'Ulusal Bilim Söylesisi'

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi'nden 'Ulusal Bilim Söylesisi'

Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Fen Lisesi, Ibrahim Erkal Kültür Merkezinde bilimin degisik alanlariyla ilgili söylesilerin yapildigi "Ulusal Bilim Söylesisi" programi düzenledi.

Açilis ve selamlama konusmasini Yakutiye Ilçe Milli Egitim Müdürü Cihan Kivanç’in yaptigi programda, programa konusmaci olarak katilan akademisyenlerden Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent çakmak "Bilim ve Mühendislik" konusunda, Atatürk Üniversitesi Tip Fakültesinden Prof. Dr. Mostafa Abd-El-Aty ve Prof. Dr. Mustafa Gül "Bilim, Tip ve Etik" konularinda, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden Doç. Dr. Serdar Saygili "Bilimin Dogasi ve Kökeni" konusunda, Artuklu Üniversitesi Iktisadi Bilimler Fakültesinden Dr. Faruk Düsünceli "Türk Islam Medeniyetinde Bir Temel Bilim Olarak Matematik" konusunda söylesi yaptilar.

Program sonunda Yakutiye Ilçe Kaymakami Murat Öztürk, konusmaci akademisyenlere çiçek ve silt takdim etti. Okul Müdürü Osman Coskun da programa katilimlarindan dolayi protokole, konusmaci akademisyenlere ve tüm misafirlere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile