Prof. Dr. Ramazan Ayvalli Üniversite Ögrencileri Ile Bulustu

Prof. Dr. Ramazan Ayvalli Üniversite Ögrencileri Ile Bulustu

Kastamonu’da düzenlenen konferansta konusan Prof. Dr. Ramazan Ayvali, “Istikamet dogru yol demektir. Allah’in emri, Peygamberin sünneti, sahabenin ve alimlerin yoludur” dedi.

Kastamonu’da Ihlas vakfi Sila Ögrenci Yurdu tarafindan her ay düzenlenen konferanslarin bu ayki konugu Marmara Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Emekli Ögretim Üyesi ve Istanbul Islami Ilimler Akademisi Baskani Prof. Dr. Ramazan Ayvalli oldu. Sila Ögrenci Yurdu Nuh Dügmeci Konferans Salonu’nda düzenlenen “Itikadda, Sözde, Amelde, Istikamet Üzere Olmak” konferansina üniversite ögrencileri ve çok sayida davetli katildi.

Konferansta konusan Ayvalli, “Istikamet üzere olma, her halde dost dogru olmak demektir. Allah’ü Teâlanin emridir. Peygamber Efendimizin üzerinde çokça durdugu bir konudur. Islam alimlerinin en fazla mesgul olduklari, nasihatleridir. Allah’in emri, Peygamberin sünneti, sahabenin ve alimlerin yoludur. Buna ‘eh-i sünnet vel cemaat’ ismi verilmistir” dedi.

Konusmasini hatiralariyla süsleyen Prof. Dr. Ramazan Ayvalli, ögrencilere nasihatlerde bulundu Konferans sonunda Yurt Müdürü Enis Köklü, Prof. Dr. Ramazan Ayvalli’ya, misafirler ve ögrencilere tesekkürlerini ifade etti.

Konferans hatira fotografi çekimi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile