Proje Hazırlama Eğitime Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Proje Hazırlama Eğitime Katılanlar Sertifikalarını Aldı

Avrupa İşletmeler GAPSUN projesi kapsamında düzenlenen 'Proje Hazırlama Eğitimleri'ne katılan sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları törenle verildi.

Adıyaman Ticaret Sanayi Odasında (ATSO) Başkanı Mustafa Uslu'nun katıldığı tören ile 10 kişi sertifikasını aldı. ATSO toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım töreninde eğitimlere 12 kişinin katıldığı ve 10 kişinin sertifika almaya hak kazandığını belirtildi. Sertifikalar Mustafa Uslu tarafından kursiyerlere verildi. Sertifika töreni öncesinde konuşan Mustafa Uslu, AB Projeleri, Kalkınma Ajansı Projeleri, SODES Projeleri ve KOSGEB Projelerine proje hazırlayacak nitelikli eleman sıkıntısı
çekildiğini ve bu eğitimlerle bu açığın giderildiğine işaret etti. Uslu, "Bu durum ilimiz açısından önemli bir eksikliktir. Bu tespiti yapan odamız, bu eksikliği gidermek ve açığı kapatmak amacıyla proje hazırlama eğitimi verilmesi için gerekli hazırlık ve çalışmalar yapmıştır. Önemli açığı kapatmayı ve ilimiz adına fayda sağlamayı hedefledik. Bu eğitim iki aşamalıdır. İlk eğitimde 12 kişi, ikinci eğitimde 10 kişi sertifika aldı. Adıyaman için proje ekibi oluşturarak, Adıyaman için faydalı projeler
üretilmesi dileğiyle sertifika alanları kutluyorum" dedi.
Uslu ayrıca, İpek Yolu Kalkınma Ajansı ile ilgili mali destek programının başladığını 3 Aralık tarihine kadar proje başvurularının yapılması gerektiğine vurgu yaptı.
Kursa katılanlar adına konuşan Selda Tandoğan Demirel ise Adıyaman'ın çeşitli programlardan ciddi destekler alması için ciddi projeler hazırlaması gerektiğine dikkat çekerek, bu işe gönül veren kişilerin bunu başaracağına inandığını söyledi.
Daha sonra sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları dağıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile