Projeler Dijital Ortamda Takip Edilecek

Projeler Dijital Ortamda Takip Edilecek

E-belediye uygulamalari konusunda Türkiye’de ilkleri hayata geçiren Kütahya Belediyesi, yeni bir uygulama ile Yapi Kontrol Müdürlügü’nde dijital ortama geçiyor.

E- belediyecilik uygulamalari ile çevre il belediyelerine ve Türkiye’ye örnek olan Kütahya Belediyesi, yeni bir uygulama ile insaat ruhsat verilme sürecini dijital ortamda takip edecek.

Yapi Kontrol Müdürlügü koordinasyonunda Insaat Mühendisleri Odasi Kütahya Il Temsilcisi Kadir Firat Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a, ruhsat ve projelerin dijitale dönüstürülmesi hakkinda bilgi verdiler.

Yapilacak çalisma ile birlikte Insaat Mühendisleri Odasina bagli mühendislerin projeleri dijital ortamda takip edilecek ve ruhsat asamasina gelecek. Uygulama ile birlikte zaman kaybi ve kagit israfinin önüne geçilirken, Kütahya Belediyesi Yapi Kontrol Müdürlügü çalisanlari ve insaat mühendisleri projeler üzerinde daha kolay ve hizli bir çalisma imkani bulacak.

Dijital çagin gerekliliklerini Kütahya’ya uygulamaktan memnun olduklarini ifade eden Baskan Isik, uygulama ile birlikte belediye personeli ve insaat mühendislerinin islemleri daha hizli bir sekilde yapacaklarini ifade ederek emegi geçenlere tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile