Projelerde Bulunmak Is Hayatina Katki Sagliyor

Projelerde Bulunmak Is Hayatina Katki Sagliyor

Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi tarafindan düzenlenen “Bilim Insani Destek Programlari Baskanligi (BIDEB) Burs ve Destek Programlari Tanitimi” baslikli program gerçeklestirildi.

Düzce Üniversitesi Kariyer Gelistirme ve Mezun Izleme Uygulama Arastirma Merkezi Ögr. Gör. Zeynep Kömür’ün yönetiminde çevrim içi olarak gerçeklesen programda, BIDEB’de kidemli uzman olarak görev yapan Dr. Hacer Bozdag ögrenciler ile bir araya geldi. Bozdag, programin ilk bölümünde TÜBITAK tarafindan desteklenen ortaokul ve lise ögrencilerine yönelik gerçeklestirilen bölgesel ve ulusal yarismalar, arastirma destekleri ve egitim burslari ile bu etkinliklerin ögrencilere egitim ve kariyer hayatlarinda saglayacagi faydalardan bahsetti.

Programin ikinci bölümünde ise Dr. Bozdag, yurt içi ve yurt disi ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora ve doktora sonrasi burs programlari ile basvuru sartlari hakkinda bilgilerin yaninda, bu alanlarda desteklenen öncelikli alanlarla ilgili bilgiler aktardi. 2209A ve 2209B programlarinin detaylarina deginen Hacer Bozdag, kendisinin de eski bir bursiyer oldugunu dile getirerek, bu projelerde yer almanin is hayatina sagladigi katkilara vurgu yapti. Program, soru-cevap bölümünün ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile